2020-03-15 06:31:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Egy kicsit túlzásba eshet az étkezéssel

Napi horoszkóp március 15-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az ön nyolcadik sorsterületén tartózkodik, érzelmes hangulatba kerül ma. Ha van kedvese, akkor kettejük között is megnövekedhet az intimitás, egy érzékeny területre téved, amelyt ön imád felfedezni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kellemes hangulatban van, és most hasznára válna egy kis pihenés, egy nagy séta a természetben. Délután vegyen elő egy jó könyvet és csak pihenjen!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az ön hetedik sorsterületén vonul át, most felismeri annak szükségességét, hogy partnere legyen, hogy együtt lehessen valakivel, egy baráti este beszélgetéssel, filmnézéssel, meghitté teheti a napot.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön hatodik sorsterületén, a Nyilas jegyén halad keresztül: egy kicsit túlzásba eshet az étkezéssel. Próbáljon ki egy könnyű, egészséges, zöldséges fogást!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Plútó ma a Napot bőséges energiával látja el, bármihez elegendő energiája van, ha szeretne valamit most a környezetében megújítani, vagy önmagán megváltoztatni, az most simán fog menni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr még a hatodik sorsterületén tartózkodik, meglehetősen gyengén állva, hiszen holnap jegyet vált. De önben még mindig van annyi erő, hogy a lakásban óriási rendet tegyen, és úgy induljon a hét, hogy patika tisztaság van otthon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez az este a szórakozásé, ha van családja, akkor ma gyerekes programot csinálnak, ahol a játéké, a sporté a főszerep. Nagyon szeretnek együtt lenni, nagy boldogságot jelent a közös kikapcsolódás, ez a Merkúr ajándéka, amikor az ötödik sorsterületén halad át.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rengeteg energiája van, jó időszak arra, hogy családjával együtt egy kicsit most kimozduljanak. Bármit megtehetnek, csak ne ücsörögjön tétlenül, kiránduljanak egy nagyot a természetbe. Most sok mindent képes véghez vinni, fizikailag és szellemileg is egyaránt.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az a rengeteg energia, amit ilyenkor magában érez, meggondolatlan, lobbanékony, ingerült, dühös viselkedésre hajlamosítja önt. Ez az a pillanat, amikor az energiáját inkább az elvégzendő feladataiba vezesse le, mint másokkal vitatkozzék.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bőséges energiával rendelkezik, egészsége és közérzete remek. Megfelelő alkalom a sportolásra, vagy valamilyen fizikai munka végzésére.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma képes lesz önfegyelmet tanúsítani, kellő türelme lesz olyasvalamivel foglalkozni, amivel csak lassan, lépésről-lépésre lehet haladni. Vezesse le az energiáit valamilyen alkotásban, kézműveskedésben.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Alkalmas időszak okkult vagy pszichológiai témákkal foglalkozni, lehetnek olyan meglátásai, amelyek valamilyen módon most megváltoztatják az életét vagy a véleményét. Nyugodtan lustálkodjon, nézzen meg egy filmet, akár a családdal együtt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: